Menu Louis

3 of  *4 gangen seizoensmenu met aperitiefhapjes

Aperitiefhapjes

Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschillende hapjes als begeleiding bij uw aperitief


Voorgerecht

Tartaar van verse zalm
soya / sesam / limoen

Of

Carpaccio van kalfsvlees
tonijndressing / appelkappers

Of

Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€12pp.)
(ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo)


*Tussengerecht

Velouté van waterkers
gerookte spekjes / room

Of

Soepje van kreeft (+€2/pp.)
zure room / grijze Noordzeegarnalen
Of
Gebakken coquilles (+€4/pp.)
zwarte pens / Champagnesaus


Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet
zeekraal / risotto met mascarpone & parmezaan / jus van kreeft

Of

Rosé gebakken kroontje van lam,
zuiderse groenten / rode wijnsaus / mini kroketjes

Of

Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus / linguini met look & peterselie (+€14pp.)


Dessert

Crème brûlée
Of
Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)

Of
Mousse van Callebaut chocolade

Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade met vanille-ijs (+€2/pp.)
Of
Assortiment kazen "ALPERIJ" (+€6/pp.)
met bijhorende garnituur


Prijs


3 gangen €55,50 pp. met aperitiefhapjes
(zonder tussengerecht)
*4 gangen €65,50 pp. met aperitiefhapjes
(met tussengerecht)

 


Elke vrijdag serveren wij ons kreeftenmenu aan €69.50/pp.
i.p.v.
€89.50/pp. op andere dagen