Menu Louis

3 of  *4 gangen seizoensmenu met aperitiefhapjes

Aperitiefhapjes

Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschillende hapjes als begeleiding bij uw aperitief


Voorgerecht

Carpaccio van rundsvlees
crumble van balsamico / truffelmayonaise

Of

Nieuwe Hollandse maatjes
sjalot / sausje van mango & curry

Of

Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€14pp.)
ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo


*Tussengerecht

Soepje van bloemkool & broccoli
snippers van gerookte zalm

Of

Huisgemaakt mosselkroketje
garnituur / tartaar
Of
Gebakken coquilles (+€6/pp.)
zwarte pens / Champagnesaus


Hoofdgerecht

Kabeljauwhaasje
romige risotto met mascarpone, Parmezaan & zeevruchten / jus van kreeft

Of

Eendenborstfilet
zuiderse groentjes / vleessaus / mini kroketjes

Of

Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus
linguini met look & peterselie (+€14pp.)


Dessert

Crème brûlée
Of
Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)

Of
Mousse van Callebaut chocolade

Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade met vanille-ijs (+€2/pp.)


Prijs


3 gangen €55,50 pp. met aperitiefhapjes
(zonder tussengerecht)
*4 gangen €65,50 pp. met aperitiefhapjes
(met tussengerecht)

 


Elke vrijdag serveren wij ons kreeftenmenu aan €69.50/pp.
i.p.v.
€89.50/pp. op andere dagen