Afhaal 4 gangenmenu of Kreeftenmenu

Bestellingen dienen minimum 1 dag op voorhand doorgegeven te worden

Al onze gerechten worden kant en klaar meegegeven met duidelijke instructies zodat u ze enkel hoeft op te warmen op een later tijdstip in een warme luchtoven.

Afhaal 4 gangenmenu

Aperitiefhapjes

Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschilldende hapjes als begeleiding bij uw aperitief
(Klaar om te serveren)


Voorgerecht

Tartaar van verse zalm
soya / sesam / limoen
(Klaar om te serveren)

Of

Carpaccio van kalfsvlees
tonijndressing / appelkappers
(Klaar om te serveren)

Of

Halve Canadese kreeft "Belle Vue" (+€12pp.)
(ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo)
(Klaar om te serveren)


Tussengerecht

Velouté van waterkers
gerookte spekjes / room
(opwarmen in een potje op't vuur of microwave)
Of
Soepje van kreeft (+€2/pp.)
zure room / grijze Noordzeegarnalen
(opwarmen in een potje op't vuur of microwave)
Of
Gebakken coquilles (+€4/pp.)
zwarte pens / witte wijnsaus
(+- 10 min. in voorverwarmde oven op 180°C)


Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet
risotto met mascarpone / zeekraal / jus van kreeft
(+- 15 min. in voorverwarmde oven op 180°C)
Of
Lamskroon
zuiderse groentjes / rode wijnsaus / aardappelgratin
(+- 15 min. in voorverwarmde oven op 180°C)

Of

Halve Canadese kreeft à l' Armoricaine / linguini met look & peterselie (+€14pp.)
(+- 10 min. in voorverwarmde oven op 180°C)


Dessert

Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)
(Klaar om te serveren)
Of
Mousse van Callebaut chocolade
(Klaar om te serveren)
Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade (+€2/pp.)
(+- 10 min. in voorverwarmde oven op 210°C)
Of
Assortiment hoevekazen (+€6/pp.)

(Klaar om te serveren)


Prijs


Afhaal 4 gangen menu
€58,50/pp.

 


Afhaal Kreeftenmenu

Aperitiefhapjes

Verrassingsbordje van de Chef met 3 verschilldende hapjes als begeleiding bij uw aperitief
(Klaar om te serveren)


Voorgerecht

Halve Canadese kreeft "Belle Vue"
(ijsbergsla / gekookt eitje / cocktail & mayo)
(Klaar om te serveren)


Tussengerecht

Soepje van kreeft
zure room / grijze Noordzeegarnalen
(opwarmen in een potje op't vuur of microwave)


Hoofdgerecht

Halve Canadese kreeft gegratineerd met Champagnesaus / linguini met look & peterselie
(+- 15 min. in voorverwarmde oven op 180°C met grilfunctie tot goudgeel korstje)


Dessert

Citroentaartje

(sablé, cremeux van citroen-Yuzu, meringue)
(Klaar om te serveren)
Of
Mousse van Callebaut chocolade
(Klaar om te serveren)
Of
Moelleux van donkere Callebaut chocolade (+€2/pp.)
(+- 10 min. in voorverwarmde oven op 210°C)
Of
Assortiment hoevekazen (+€6/pp.)

(Klaar om te serveren)


Prijs


Afhaal Kreeftenmenu
€69,50/pp.